Palloiluhallin korvaavat liikuntavuorot jaettiin sopuisasti

Jouko Pekkarinen (vas.), Riitta Lehtonen ja Jukka Oksa esittelivät suunnitelmat, joiden avulla selvitään palloiluhallin käyttökiellon ja remontin ajan.
Jouko Pekkarinen (takana vas.), Riitta Lehtonen ja Jukka Oksa esittelivät suunnitelmat, joiden avulla selvitään palloiluhallin käyttökiellon ja remontin ajan.

Sisäilmaongelmien takia käyttökieltoon asetetun Keskustan koulun palloiluhallin salivuorot jaettiin viime viikolla muihin liikuntatiloihin Akaassa. Sivistysjohtaja Jukka Oksa, nuorisosihteeri Jouko Pekkarinen ja erityisliikunnanohjaaja Riitta Lehtonen esittelivät viime viikolla Viialan kirjastossa Vilkussa salivuorot, jotka oli jaettu Monitoimihallille, Arvo Ylpön koululle, Yhteiskoululle, Pappilan koululle ja Hirvialhon koululle.

Tiloissa jo olemassa olleita vuoroja muutettiin jonkin verran, jotta mukaan saatiin riittävästi uusia vuoroja. Moni seura joutui tinkimään vuorojen määristä ja pituuksista. Niitä myös sijoitettiin enemmän ilta-aikaan ja viikonlopulle.

Urheiluseurojen edustajat tekivät jonkin verran muutosehdotuksia suunnitelmiin, ja suurin osa niistä saatiin sovittua. Tilaisuus sujui sutjakkaasti ja hyvässä hengessä.

– Seurat selvästi ymmärtävät tilanteen ja ovat valmiita tinkimään omista vuoroistaan, Oksa totesi tyytyväisenä tilaisuuden jälkeen.

Hän lähtee ajatuksesta, että Keskustan koulun remontti aloitettaisiin palloiluhallista, ja se saataisiin käyttöön ensi lukuvuoden alussa. Nyt jaetut vuorot ovat voimassa tästä viikosta alkaen. Monitoimihallin vuorot ovat huhtikuun loppuun, muiden tilojen toukokuun loppuun.