Akaan nuori ultimate-joukkue jäi ilman voittoa Tampereella

Akaan ultimatejoukkue: takana vasemmalta Eemeli Huiko, Juho Lajusuo, Oskari Murto, John Goris, Saana Salonen, Otto Salonen, Henri Rekula. Edessä vasemmalta Paul Brown, Jesse Ojala, Laura Mäenpää, Ellinoora Hakala, Marianna Kallio.

Akaan ultimatejoukkue: takana vasemmalta Eemeli Huiko, Juho Lajusuo, Oskari Murto, John Goris, Saana Salonen, Otto Salonen, Henri Rekula. Edessä vasemmalta Paul Brown, Jesse Ojala, Laura Mäenpää, Ellinoora Hakala, Marianna Kallio.

Toijalan Nuorisoseuran ultimate-joukkue T.U.F.F. osallistui jälleen tamperelaisen UFO:n järjestämään harrasteturnaukseen isänpäivänä. Tampereen Syysturnaukseen osallistui kaiken kaikkiaan 12 joukkuetta.

TUFF:han pelasi debyyttiottelunsa vajaa vuosi sitten Tampereen Talviturnauksessa. Syysturnauksessa TUFF ei pärjännyt ihan yhtä hyvin kuin tammikuun turnauksessa. Se jäi tällä kertaa kokonaan ilman voittoa. Nuori joukkue kamppailee yhä peruspelikuvioiden kanssa ja joutuu odottamaan, että aika ja harjoitukset saavat osat loksahtamaan paikoilleen.

Peleissä oli nyt myös mukana vasta kesällä aloittanut Henri Rekula, 4–5 kertaa treeneissä käynyt Jesse Ojala ja tuorein peluri Eemeli Huiko, joka aloitti lajin vasta edellisenä perjantaina. Kaikki kolme uutta pelaajaa saivat mukavasti peliaikaa ja sekä Eemeli että Henri avasivat pistesaldonsa. Huikon ensimmäinen maali oli oikein näyttävä, sillä hän nappasi kiekon noin kaksi kertaa itseänsä pitemmän puolustajan nenän edestä. Puolustuksen puolella erityismaininnan ansaitsee Marianna Kallio.

T.U.F.F järjestää 28. joulukuuta 4PJ-turnauksen Akaassa Toijalan Monitoimihallilla. Toivottavasti silloin T.U.F.F:lla peli sujuu hiukan paremmin, etenkin kotikenttäedun ansiosta. Seura toivoo yleisöä katsomaan, kannustamaan ja tutustumaan ultimaten maailmaan.

Paul Brown

Saana Salonen

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?