Danny Kent palaa Aki Ajon talliin ensi kaudella

Danny Kent.

Danny Kent.

Brittikuljettaja Danny Kent tekee ensi kaudella paluun Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin riveihin ratamoottoripyöräilyn Moto3-luokan MM-sarjassa. Kent ajoi kaudet 2011 ja 2012 Aki Ajon johtamassa tiimissä. Tällä kaudella Kent, 19, on kilpaillut Moto2-luokassa.

Kentin sopimuksen myötä Red Bull KTM Ajo-tiimin kuljettajakoostumus on valmis kaudelle 2014. Kentin rinnalla tiimissä kilpailevat jo aiemmin sopimuksen solmineet australialainen Jack Miller ja tshekki Karel Hanika.

– Olen innostunut saadessani Kentin takaisin. Danny, Jack ja Karel muodostavat erinomaisen trion. Minulla oli tilaisuus työskennellä Dannyn kanssa kaudet 2011 sekä 2012 ja olin erittäin tyytyväinen siihen kokemukseen, kertoo Ajo.

Red Bull Rookies Cupissa vuonna 2010 toiseksi sijoittunut Kent kilpaili ensimmäisen täysipainoisen MM-kautensa 2011, jolloin hän ajoi silloisen 125-kuutoisten luokan pisteissä sijalle 11. Viime vuonna Kent päätyi Moto3-luokan pisteissä neljänneksi avattuaan samalla MM-osakilpailujen voittotilinsä Motegin radalla Japanissa. Kent voitti myös viime kauden päätösosakilpailun Espanjan Valenciassa. Hän nousi kaudella 2012 podiumille myös Hollannin osakilpailussa Assenissa sijoituttuaan kolmanneksi. Kent on yltänyt meneillään olevalla kaudella Moto2-luokassa parhaimmillaan 12:nneksi Tshekin ja Malesian osakilpailuissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?