Yrittäjille taloustietoa

Pirkanmaan TE-toimisto ja Valkeakosken Seudun Kehitys Oy järjestävät Akaassa, Urjalassa ja Valkeakoskella Yrittäjien maksuttomat talousillat. Akaan tilaisuus on Kauppiastavaratalon TE-salissa Toijalassa torstaina 14. marraskuuta kello 18–21.

Iltaa vetää asiantuntijana Tilitoimisto Brusila Oy:n toimistonhoitaja, KLT Milja Ketomäki.

Talousillan aikana käydään läpi tuloslaskelman ja taseen rakenne, budjetointi, kassavirta, talouden tunnusluvut ja tilitoimiston käyttö yhteistyökumppanina.

Miten yrityksen taseen rakennetta voi avata? Selvitetään käyttöomaisuus ja poistot, käyttöomaisuuden myynti tai tuhoutuminen, vaihto-omaisuus ja inventaari, saamiset, osake- ja oma pääoma, vieras pääoma – pitkäaikainen ja lyhytaikainen.

Yrittäjien talousiltaan voi ilmoittautua Pirita Forsténille, piritta.forsten@vaske.fi tai Hannele Niemiselle, hannele.nieminen@te-toimisto.fi