Kylmäkosken Veikoille toinen kotitappio Futsal-liigassa

Kylven Vesa Pajula taisteli pallosta loppuun asti. Välillä se tiesi kontaktia vastustajan maalivahdin kengänpohjan kanssa. Kuva: Mikko Peltoniemi
Kylven Vesa Pajula taisteli pallosta loppuun asti. Välillä se tiesi kontaktia vastustajan maalivahdin kengänpohjan kanssa. Kuva: Mikko Peltoniemi

Kylmäkosken Veikot ei päässyt pisteille toisessakaan kotiottelussa Futsal-liigassa. Edelliskauden liigan hopeajoukkue Golden Futsal Team Espoosta löi akaalaiset viime keskiviikkona 1–4 (0–0) Toijalan Monitoimihallilla käydyssä ottelussa.

GFT otti pelin ohjat haltuunsa jo alkuminuuteilla. Veikot eivät päässeet kiinni vieraiden pallonsiirtelyyn juuri lainkaan. Avausjakso oli maaliton, mutta espoolaisten selvää hallintaa. Veikoista liigan tämän hetken ykköspyssy Vesa Pajula taisteli tutun ärhäkkäästi. Samoin joukkueen maalivahti Juho Laine otti muutaman hyvän kopin.

Veikot puolustivat hyvin tiiviisti, maalipaikat olivat kuitenkin harvassa.

Maalinteon toisella jaksolla aloitti GFT. Ajassa 23.23 Henrik Henriksson pamautti pienestä kulmasta ylänurkkaan. Veikkojen pakka pysyi tiiviinä vielä seuraavat seitsemän minuuttia. Jarkko Reinikka lisäsi kovalla vedolla vieraiden johdon 0–2:een. Reilu neljä minuuttia ennen päätössummeria olivat lukemat 0–4. Viimeisen minuutin ollessa käynnissä Pajula rikkoi Espoon maajoukkuemaalivahti Matias Sareliuksen nollan.

Juho Laine piti pelastuksillaan Kylve-maalin puhtaana ottelun puoliväliin saakka. Kuva: Mikko Peltoniemi
Juho Laine piti pelastuksillaan Kylve-maalin puhtaana ottelun puoliväliin saakka. Kuva: Mikko Peltoniemi

Pisteitä eivät siis leijonapaidat vielä kotihallissaan ole tämän kauden liigassa saaneet. Mutta ovatpahan vastassakin olleet liigan ehdottomat kärkijoukkueet. Uusi yritys pisteiden saamiselle leijonaluolassa on lauantaina 23. marraskuuta. Ja edelleen vastassa on laatujoukkue, tämän hetken kärkikolmikkoon kuuluva Oulun Tervarit. Sitä ennen Veikot vierailee sunnuntaina 10. marraskuuta Ekenäs Sport Clubin vieraana Raaseporissa.

Veikot–GFT -pelin maalit: 23.23 0–1, H. Henriksson (Risto Salmi). 30.33 0–2, J. Reinikka (Ville Lindgren). 34.38 0–3, H. Henriksson. 35.53 0–4, Timo Lumivaara (J. Reinikka). 39.27 1–4, V. Pajula (J. Laine).

Varoitukset: Veikot: J. Laine.

Parhaat pelaajat. Veikot: V. Pajula. GFT: H. Henriksson.

GFT:n ensimmäisen jakson viimeisellä sekunnilla saama vapaapotku viuhui ohi.
GFT:n ensimmäisen jakson viimeisellä sekunnilla saama vapaapotku viuhui ohi. Kuva: Mikko Peltoniemi