Prinsessa palasi valtaistuimelle

Timo Leivon ihmetamma Jaqueline Mon Ami jaksaa säväyttää. Nyt Vermossa valjakko oli taas voittajaesittelyssä.Kuva: Rauli Ala-Karvia
Timo Leivon ihmetamma Jaqueline Mon Ami jaksaa säväyttää. Nyt Vermossa valjakko oli taas voittajaesittelyssä.Kuva: Rauli Ala-Karvia

Yhden kolmossijan jälkeen kylmäkoskelainen huipputamma Jaqueline Mon Ami oli taas oma rautainen itsensä. Timo Leivon hevonen meni valmentajansa ohjastuksessa Vermossa keskiviikkona ylivoimaiseen voittoon, vaikka sillä vielä loppukaarteessa oli haastajia. Kolmen tonnin arvoinen ykköspalkinto heltisi ajalla 14,1a. Leivon suojatin voittoprosentti on korkea: tamma on kurvannut kukille 22 kilpailustaan nyt 12 kertaa.

Vakuuttava oli myös akaalaisen Tallipaakarin Bakels Birdland, joka kuraisella Vermon kaviouralla kirkasti ennätyksensä lukemiin 18,0a ja otti valmentajansa Harri Koivusen naruttelemana 1 200 arvoisen ykkösen. Neljä starttia, kolme voittoa, se on komeaa katsottavaa.

 

Rauli AlaKarvia