Hillbilly Hilda ravasi kolmannen voittonsa

Kylmäkoskelainen Timo Leivo oli tyytyväinen mies Mikkelin lauantairavien toisen T75-kohteen jälkeen. Tallin uusin radoille saatu juoksija Hillbilly Hilda juoksi enimmän osan matkaa toisessa parissa ulkona ja rynnisti maalisuoralla vapaan kaistan saatuaan rivakimmin paalulle voittaen 5 000 euroa uudella ennätyksellään15,2a.

– Hyvällä on helppo päästää, Leivo tuumi viisivuotiaasta tammastaan, joka neljännessä kisassaan otti kolmannen voittonsa.

Leivo kehui hevosen kapasiteettia valtavaksi, joten jatkosta on syytä odottaa menestystä, kunhan loputkin varsamaisuudet hioutuvat pois. Leivo kilpaili Hillbilly Hildan emällä Coquete Labelilla vuosikymmenen puolivälin tienoilla 20 kisaa, joista tamma voitti kahdeksan ja otti seitsemän muuta totosijaa ja rahaa yli 23 000 euroa.

Leivon kalusto on tällä kaudella upeassa tikissä, sillä tallin kuuluvat Hillbilly Hildan lisäksi Jaqueline Mon Ami ja Don Maurizio.

Sunnuntaina Vermossa akaalaisen Markku Luoman omistama, valmentama ja ajama Aqua’s Katya ravasi neljänneksi ajalla 18,3a.

 

Rauli AlaKarvia