Kylmäkosken Veikot voittoon Futsal-liigassa

Kylmäkosken Veikkojen voittotili Futsal-liigassa on nyt avattu. Maalirikkaassa ottelussa viime lauantaina Veikot haki kolme pistettä Raumalta maalein 5–7 (3–3). Akaalaisjoukkue oli järjestänyt otteluun fani-matkan, joka kyllä kannatti. Veikot voitti niin peliareenalla kuin katsomossakin.

Ottelun ykköstähdestä ei ole epäselvyyttä. Veikkojen alati vaarallinen Vesa Pajula latoi neljä maalia. Näin mies loikkasi liigan maalitilaston kärkimieheksi. Tehtyjä osumia Pajulalla on yhteensä kuusi.

Kuten lukemat osoittavat, melkoista hurlumheitä kentällä vietettiin. Avausjaksolla vieraat johtivat peliä kertaalleen. Pajula teki osumista kaksi, Kim Lingman sen kolmannen. Virheet sävyttivät avausjakson peliä, niistä myös tuli enin osa maaleista. Samaa pientä sekavuutta molempien otteissa esiintyi toisellakin jaksolla.

Molempien joukkueiden kumulatiivisten virheiden sarake täyttyi hyvissä ajoin ennen päätössummeria. FC Rauma siitä joutui kärsimään. Joukkueelle kuudes tällainen virhe tuli ajassa 39.06, jonka seurauksena Kylmäkosken Veikkojen Jussi Nyström ampui pelin voittomaalin 10 metrin vapaapotkupisteeltä. Pajula tyylitteli vielä maalivahti Juho Laineen avausheitosta loppunumerot kolme sekuntia ennen päätöstä.

– Virheitä tulee näin kauden alkuun, tänäänkin se näkyi maaliluvuissa. Tapahtuneet isot virheet ovat helpommin korjattavissa, tämä oli Veikkojen valmentajan Tero Kivistön analyysi.

Ensimmäiset pisteet on näin ansaittu, ja uusia on jaossa lauantaina 19. lokakuuta Sievissä. Kärkijoukkueisiin kaavailtu Sievi-Futsal isännöi tällöin ottelua Veikkoja vastaan.

Veikkojen pistemiehet FC Rauma-ottelussa: V. Pajula 4+0. J. Nyström 2+0. K. Lingman 1+0. Janne Hevonoja 0+1. J. Laine 0+1. Joonas Saariniemi 0+1.

Varoitukset: FC Rauma: Niila Asunmaa. Veikot: K. Lingman, J. Laine.

Kylmäkosken Veikkojen Jussi Nyström (kesk.) sai onnittelut voittomaalistaan Samuli Kaasalaiselta (vas.) ja Kim Lingmanilta (oik.).
Kylmäkosken Veikkojen Jussi Nyström (kesk.) sai onnittelut voittomaalistaan Samuli Kaasalaiselta (vas.) ja Kim Lingmanilta (oik.).
Kylmäkosken Veikkojen valmentaja Tero Kivistö sekä FC Rauman pelaaja-valmentaja Niila Asunmaa osallistuivat pelin jälkeen lehdistötilaisuuteen.
Kylmäkosken Veikkojen valmentaja Tero Kivistö sekä FC Rauman pelaaja-valmentaja Niila Asunmaa osallistuivat pelin jälkeen lehdistötilaisuuteen.