Valppaan pelaajille kuusi luokkavoittoa

Miesten B-luokan kaksinpelin voitti Antti Rehtola (vas.). Oikealla toiseksi tullut Jukka Häivälä.
Miesten B-luokan kaksinpelin voitti Antti Rehtola (vas.). Oikealla toiseksi tullut Jukka Häivälä.

Toijalan Valppaan sulkapalloilijat olivat tylyjä isäntiä ja ottivat puolet luokkavoitoista järjestämässään sulkapallon OP-turnauksessa. Kaksinpeleissä voitot kirjattiin B-luokassa Antti Rehtolalle ja C-luokassa Juha Virkille. Nelinpeleissä C-luokan voiton otti Tomi Salo parinaan Hämeenlinnan Jukka Häivälä. Miesten 40-luokan nelinpelin voittivat Kari Lehmusvirta ja Kimmo Numminen ja naisten B+C-luokan Ella Räsänen ja Heli Sandelin. B+C-luokan sekanelinpelin ykkösiä olivat Heli Sandelin ja Tommi Silvasti.

Miesten B-luokan kaksinpelin finaalissa Antti Rehtola kohtasi Hämeenlinnan Jukka Häivälän. Rehtola hallitsi ottelua alusta alkaen ja otti luokkavoiton erin 2–0. C-luokan kaksinpelin voitosta käytiin henkien taistelu Juha Virkin ja Tampereen Oskari Rantasen välillä. Finaali eteni kolmanteen erään, jossa Virkki oli vahvempi jatkopisteillä 25–23.

Miesten C-luokan nelinpeliä hallitsivat Tomi Salo ja Jukka Häivälä. Finaalissa he saivat vastaansa Valppaan parin Kari Lehmusvirta/Kimmo Numminen. Ensimmäinen erä meni Salolle ja Häivälälle niukasti 22–20 ja toinen erä jo selvemmin. 40-vuotiaitten nelinpelissä Lehmusvirta ja Numminen paransivat sijoitustaan pykälällä. Toiseksi tulleet Klaukkalan Matti Ek ja Tom Källroos joutuivat tyytymään 0–2 tappioon.

Yhdistetyissä B+C-luokissa naisten nelinpelin voittivat Ella Räsänen ja Heli Sandelin. Myös toinen sija jäi kotiin Teija Välkin ja Outi Penninkankaan tuomana. Räsänen ja Sandelin voittivat heidät erin 2–1. Toisen luokkavoittonsa Sandelin saavutti saman luokan sekanelinpelissä Tommi Silvastin kanssa. He voittivat toiseksi tulleen parin Teija Välkki/Juha Virkki suoraa erin 2–0.

Naisten C-luokan kaksinpelin voitti Uudenkaupungin Katariina Heino, joka voitti finaalissa Outi Penninkankaan erin 2–0. Harrasteluokan kaksinpelin voittajaksi ylsi Markus Elomäki. Saman luokan nelinpelin voitto meni Hämeenlinnaan parille Kari Kohtala/Teemu Haanperä.

Junioriluokissa tyttöjen 15-luokan voitti Uudenkaupungin Katariina Heino. Poikien saman luokan ykkönen oli Tampereen Lassi Laaksosaari.

Pertti Tuomela