Syyshömpötys naisille Kylmäkoskella

Kylmäkoskella Millerin kiinteistössä toimivat Hopea-Aitta, Milli´s Café, Kehon Korjaamo sekä Kodin Ilo järjestävät Syyshömpötys naisille -tapahtuman lauantaina 14.9. kello 11–16. Paikkana on Milli´s Cafe ja Millerin pihapiiri.

Tapahtumassa on mukana viitisentoista näytteilleasettajaa lähiympäristöstä. Tarjolla on muun muassa hyvinvointia, kauneutta, muotia, kodintarvikkeita ja käsitöitä.

– Tapahtumalla haluamme piristää itseämme ja muita. Toivottavasti mahdollisimman paljon ihmisiä tulisi paikalle ja myös heitä, jotka eivät ole ennen liikkuneet täälläpäin. Viime aikoina on ollut kovasti tapetilla, että kaikki palvelut lähtevät pois, mutta kyllä täällä palveluita sekä ihmisiä ja vilinää vielä löytyy. Vaikka kävijä ei ostoksia tekisikään, tapahtumassa hän pääsee näkemään, mitä kaikkea on tarjolla, kertoo Hopea-Aitan yrittäjä Laila Manninen ja muistuttaa myös kädentaitajien pääsevän tapahtumassa esille.

Yrittäjien suunnitelmissa on järjestää tapahtumia ja tempauksia myös jatkossa. Lauantain tapahtumaan on vapaa pääsy.