VaToSUA:n jokamieskuskeilla menestystä Nokialla

Viime sunnuntaina Nokialla ajetussa jokamiesluokan autokilpailussa Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijoiden KariPekka Koivisto ajoi etuveto- ja kardaaniautojen luokassa toiseksi. Muutama viikko sitten Somerolla ajetun kilpailun voitto ei nyt toistunut, sillä voittoon ajoi Hämeenkyrön EsaMatti Kihlström. Hienosti ajoivat myös 41 kilpailijan luokassa nuorempi Koivisto KaiPetteri ja Janne Vilppula, sijoitukset 6. ja 7.

Vapaan vetotavan 67 kilpailijan yleisessä luokassa VaToSUA:n Mika Kukkumäki ajoi viidenneksi. Paljon ei isä Mikalle hävinnyt ensimmäistä vuottaan yleisessä ajava 18-vuotias Janne sijoittuen seitsemänneksi. Yleisen luokan voittoon ajoi Honkajoen Marko Ylinen. Toiseksi kaasutti Lounais-Hämeen Anssi Korpela ja kolmanneksi EVK-luokan voittaja EsaMatti Kihlström.

Arvo Etelä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?