Jaqueline Mon Ami arvovoittoon

Akaalaisen Timo Leivon mahtitamma Jaqueline Mon Ami otti arvokkaan 6 000 euron arvoisen voiton Turussa tammojen Finn Tack -lähdössä. Voittoaika oli 2 100 metrin ryhmäajossa 13,9a. Turun voitto venytti ykkösrivin jo viiden voiton mittaiseksi. Viisivuotiaan tamman voittoprosentti on nyt tasan 50: Kahdestakymmenestä kilpailusta voittajaesittelyyn on päättynyt 10.

Pällien ori kaunisti ennätystään

Akaalainen Hanna ja Vesa Pällin omistama lämminveriravuri Aladdin Birdland juoksi ennätyksensä 16,9a ja sijoittui toiseksi Teivossa kolmevuotiaiden Suomessa syntyneiden lämminveristen kriteriumkokeessa.

Hanna Pällin valmentamaa oria ajoi Mikko Laitinen. Kilpailu oli uran yhdeksäs ja kakkossija toinen. Lähdön voitti Sami Sandberg Hilde Småbolla (16,6a).

Samoissa raveissa akaalaisen Unto Inkisen viisivuotias ruuna Laguuni juoksi Kari Venäläisen ohjastuksessa neljänneksi ajalla 33,9. Akaalaisen Veikko Inkisen jo 15-vuotias tammaveteraani Malli-Ulpu oli saman lähdön kymmenes Peter Lindroosin ajamana ajalla 36,9.

Rauli AlaKarvia