Tuukka Ahvenukselle kyykän SM-kultaa SE-tuloksella

Kylmäkosken Kyykän Tuukka Ahvenus heitti heinäkuussa myös Akaassa. Nyt hän on tuore Suomen mestari uudella SE-tuloksella.
Kylmäkosken Kyykän Tuukka Ahvenus heitti heinäkuussa myös Akaassa. Nyt hän on tuore Suomen mestari uudella SE-tuloksella.

Kylmäkosken Kyykkä osallistui pienellä neljän hengen ryhmällä kyykänheiton 5-ottelun SM-kisoihin Joensuussa

ja menestyi hyvin. Tuukka Ahvenus teki jo kolme viikkoa sitten SE-tuloksen 23 pistettä junioreitten alle 15 -sarjassa henkilökohtaisessa peruskyykänheitossa. Nyt hän teki viisiottelun ennätystulokseksi 65 pistettä, jolla sijoittuisi aikuistenkin sarjoissa hyville kärkisijoille.

Tuukka heittää nyt viimeistä vuotta juniorisarjoissa ja siirtyy ensi vuonna aikuisten sarjoihin, joissa heitetään kauempaa ja pelialue on metrin pidempi. Tästä syystä uusia haasteita tulee, mutta Tuukan heitto on jo niin ”miesmäinen”, että sopeutuminen tapahtunee varsin helposti.

Muitakin SM-mitaleja Kylmäkosken Kyykkä sai kotiintuomisina. Kauko Rupponen sijoittui hopealle veteraanisarjassa häviten kullan harmittavasti vain yhdellä pisteellä. Niko Paakkonen sai pronssia miesten B-sarjassa.

 

Kauko Rupponen