Viialan Peli-Veikkojen vauhti ei laannu

Viialan Peli-Veikkojen edustusjoukkue jatkaa vahvassa myötätuulessa jalkapallon viitosdivisioonassa. Perjantaina 26. heinäkuuta Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue kävi nöyrtymässä soturijoukon edessä. Voitto tuli Viialan Peli-Veikoille numeroin 3–0.

Viialan Peli-Veikot on entistä tukevammin lohkon kakkosena. Kolmantena oleva Old School on seitsemän pisteen päässä. Sekin ihme nyt nähtiin, että kärkijoukkue TamU-K hävisi. Sarjan ensimmäinen häviö joukkueelle tuli maanantaina 29. heinäkuuta, kun FC Rellu oli 0–1 parempi.

Viialan Peli-Veikot kohtaa tänään perjantaina Viialan urheilukentällä sarjajumbo Vesilahden Visan. Ottelu alkaa kello 19.

                                                                                                  Jukka Koskinen