Pysyykö Toijalan Pallo kärjen vauhdissa?

Toijalan Pallo-49 palaa huomenna keskiviikkona puolentoista viikon pelitauolta jalkapallon nelosdivisioonassa. Tauon jälkeiseen otteluun antaa sopivaa kiihoketta illan vastustaja. Vihreä-valkoista peliasua kantava Valkeakosken Koskenpojat tuo tuulahduksen lohkon ihan kärjen tuntumasta.

VaKP oli kauden ensimmäisessä kohtaamisessa kotiottelussaan huhtikuun lopulla isäntä talossa 3–1-voitolla. Kauden edetessä valkeakoskelaiset ovat pysyneet kärkijoukkue Kangasalan Voiton lähituntumassa. Voiton ero Koskenpoikiin on vain kaksi pistettä. Yhden ottelun kärkikaksikkoa enemmän pelannut Toijalan Pallo on valkeakoskelaisia kolme pistettä jäljessä.

TP-49–VaKP-ottelut ovat olleet klassikoita, miksei siis keskiviikon pelikin? Miten vieraiden sisäinen maalitilaston kärkikolmikko Miska Virkki (8) Jussi Mäkinen (5), Jere Blom (3) pystyy vastaamaan kotijoukkueen trion vauhtiin, kotijoukkueen kärkikolmikon tehot kun ovat tuplaten kovemmat: Vesa Pajula (21), Joonas Saariniemi (7), Toni Niskala (4).

Kutistuvatko vierailijat pieniksi vihreiksi miehiksi, punaisten edessä. Se nähdään keskiviikkona 24.7. kello 18.30 alkavassa nelosdivisioonan ottelussa.

Jukka Koskinen