Topan A-junioreille vierasvoitto

Kuvassa mustapaitaiset topalaiset vasemmalta oikealle Saku Tirri, Joonas Pietikäinen, Aate Jokinen ja Otto Jokinen. Kuva Pentti Jussila
Kuvassa mustapaitaiset topalaiset vasemmalta oikealle Saku Tirri, Joonas Pietikäinen, Aate Jokinen ja Otto Jokinen. Kuva Pentti Jussila

Toijalan Pallon A-juniorit hakivat voiton ja kolme sarjapistettä Tampereen Ahvenisjärveltä kukistaen tamperelaisen TaPa/2:n maalein 2–4 (1–3)

Ottelun alkuminuuteista lähtien oli selvää, kumpi joukkueista tulisi olemaan vahvempi voittajakandidaatti. Vierasjoukkue Toijalan Pallo oli selvästi pelin alusta asti valmis otteluun. Ainoastaan pelialusta hieman tuotti päänvaivaa pallon pomppiessa Ahvenisjärven tekonurmella.

Toijalan Pallo aloitti maalinteon, kun kärkeen siirretty Roope Saranen avasi hanat 7. minuutilla. Juha Malisen 30. minuutilla tekemän maalin ja Joonas Pietikäisen 36. minuutilla puskeman maalin ansiosta tilanne oli vierailijoille jo 0–3. Hieman ennen toisen puoliajan alkua TaPa onnistui kaventamaan tilanteeksi 1–3.

Toisen puoliskon kolmannella minuutilla kotijoukkue kavensi tilanteen jo maalin päähän, mutta yhdeksännellä minuutilla Juha Malinen pääsi ampumaan vapaapotkun hyvältä etäisyydeltä maalipuiden väliin. Enempää maaleja ottelussa ei nähty, ja toijalalaiset metsästivät jo kauden toisen voittonsa.

Ottelun kolme tähteä sai Juha Malinen, kaksi Ville Myllylä ja yhden Timur Alanen. Tähdet jakoi Pia Vilpas.

Saku Tirri