Topan F9 aloitti sarjakautensa kahdella kotipelillä

Topan F9-juniorit hävisivät kotiotelunsa Kangasalaa vastaan kovan taistelun jälkeen 7–9. Kuva: Timo Sorsa
Topan F9-juniorit hävisivät kotiotelunsa Kangasalaa vastaan kovan taistelun jälkeen 7–9. Kuva: Timo Sorsa

TP-49:n F9-juniorit pelasivat ensimmäiset sarjapelinsä 20. toukokuuta. Ensimmäinen peli FC Kangasalaa vastaan alkoi kotijoukkueen kannalta hyvin. Maalissa Taavi Arminen torjui tiukkoja vetoja, ja TP-49 teki ottelun ensimmäisen maalin. Tämän jälkeen Kangasala pääsi kuitenkin viiden maalin johtoon kotijoukkueen hyvästä ja rohkeasta pelistä huolimatta. Joukkue jaksoi pelata ja yrittää kaikkensa, mutta lopputulos oli Kangasalle 7–9.

Toinen vastustaja, Nokian Palloseura, oli kohdattu jo muutamaa viikkoa aiemmin Sääksjärven turnauksessa. Joukkue tiesi siis odottaa kovaa vastusta.  Peli päättyikin 1–8. TP:n maalissa taistelivat Taavi Arminen ja Aleksi Sorsa. Toijalan Pallon iloinen ote sekä valmentajien ja yleisön kannustus säilyttivät pelissä hyvän tekemisen meiningin loppuun saakka, ja kaikki pelaajat suoriutuivat hienosti. Otteluiden maalit tekivät Aku Kössilä ja Väinö Kautto.

Lea Kautto

F9-junioreiden ensimmäiset kotipelit pelattiin Luhtaniityn kentällä. Kuva: Timo Sorsa
F9-junioreiden ensimmäiset kotipelit pelattiin Luhtaniityn kentällä. Kuva: Timo Sorsa