A-juniorit avasivat voitolla

Topan A-juniorit voittivat kauden avausottelussa Mäntän Valon 4-0.
Topan A-juniorit voittivat kauden avausottelussa Mäntän Valon 4-0.

Toijalan Pallon A-junioreiden kausi lähti käyntiin 4–0-kotivoitolla Mäntän Valosta. Ottelu ei pelillisesti suurta viihdettä tarjonnut, mutta toijalalaiset saavuttivat sen mitä tavoiteltiinkin – pisteet jäivät Toijalan Urheilukentälle.

Kotijoukkue sai salama-alun, kun jo alle kahden minuutin pelin jälkeen Joonas Pietikäisen antamasta vapauttavasta syötöstä Juha Malinen pääsi puolustuslinjan läpi ja laittoi pallon varmasti maaliin. Upean alun jälkeen kuitenkin pelin laatu laski, ja ensimmäinen puoliaika mentiin päädystä päätyyn ilman sen kummempia maalitilanteita. Vierailija Mäntän Valolla oli ennen toista puoliaikaa mahdollisuudet tasoittaa tilanne, mutta ylärimaa lähemmäksi he eivät päässeet.

Toisella puoliajalla etenkin vierailija Valo yritti lähinnä avata peliään pitkillä syötöillä, mutta tuloksetta. Juha Malinen teki tilanteeksi 2–0 upealla sijoituksellaan alanurkkaan 79. minuutilla, ja siitä noin viiden minuutin päästä maalivahti Tuomas Arvosen avaus ylsi Aleksi Lapinleimulle, joka ampui pallon kauniisti verkon perukoille. Lisäajan toisella minuutilla sama peluri ampui pienestä kulmasta loppulukemiksi 4–0.

Ottelun tähdistä kolme sai Ville Myllylä, kaksi Roope Saranen ja yhden Otto Jokinen. Tähdet jakoi Janne Hevonoja.

Saku Tirri

Kuva: Antti Vallo