Akaa Liikkuu -nuorisokilpailut Toijalassa sunnuntaina 16.6.

Paikallislehti Akaan Seutu ja Toijalan Vauhti järjestävät 9. Akaa Liikkuu -nuorisokilpailut sunnuntaina 16.6. Toijalan keskusurheilukentällä Akaassa. Kilpailua on järjestetty jo vuodesta 2005 lähtien.

Kisassa on sarjoja aina 3-vuotiaasta 15-vuotiaisiin. Pienimmillä urheilijoilla lajeina ovat 40 metrin juoksu ja pallonheitto. Kisoissa kilpaillaan myös 60, 100 ja 1000 metrin juoksussa, pituudessa, kuulassa, korkeudessa, keihäässä ja seipäässä.

Yleisurheilulajien lisäksi ohjelmassa on kaikille avoin leikkimielinen lehtikeihäänheiton mestaruuskilpailu, johon voi ilmoittautua paikan päällä.

Tapahtuma alkaa kello 12.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät Toijalan Vauhdin kotisivuilta http://toijalanvauhti.yhdistysavain.fi/yleisurheilu/?x185442=1946048