Toijalan Nuorisoseuran ultimate-joukkue jälleen turnauksessa

 

TUFF:n pelaajat takaa vasemmalta Saana Salonen, Ellinoora Hakala, Henri Modenius, Paul Brown, Oskari Murto ja Veera Manner, keskellä Laura Mäenpää, John Goris, Olli Koskinen ja edessä Otto Salonen.

TUFF:n pelaajat takaa vasemmalta Saana Salonen, Ellinoora Hakala, Henri Modenius, Paul Brown, Oskari Murto ja Veera Manner, keskellä Laura Mäenpää, John Goris, Olli Koskinen ja
edessä Otto Salonen.

Toijalan Nuorisoseuran ultimatejoukkue TUFF osallistui Jyväskylä Summer Start -ultimateturnaukseen lauantaina 11. toukokuuta. Ulkoturnaus oli järjestetty harrastetason joukkueille.  TUFF jäi tällä kertaa ilman voittoa, mutta turnaus oli ilman muuta opettavainen kokemus kaikille.

TUFF hävisi turnauksen oululaisvoittajajoukkueelle Disquitosille 11–3, pronssin voittaneelle TT-Lätylle 10–7, Jyväskylä Sleepwalkersille 11–2, UM8:lle 13–4 ja niukasti toiselle jyväskyläläisjoukkueelle JyLille 12–11.

TUFF on pelannut yhdessä nykymuodossaan vain viime syksystä lähtien, ja on muutenkin ollut olemassa vain viime kesästä lähtien. TUFF:lla oli turnauksen matalin pituus- sekä ikäkeskiarvo mutta korkein innokkuus ja kannustusmentaliteetti. Joukkue oli parantanut taitojaan jo huimasti verrattuna edelliseen, talvella pelattuun turnaukseen.

Jyväskylän-turnaus käytettiin loistavana tilaisuutena kokeilla eri puolustustekniikoita, joita ei olla treeneissä voitu vielä kokeilla. Joukkueen päätavoitteena oli pitää hauskaa sekä keskenään että muiden ultimatepelaajien kanssa.

TUFF järjestää Akaassa 18.5. ja 25.5. kaksipäiväisen alkeiskurssin vuonna 2000 syntyneille. Ilmoittautumisia ottaa vastaan  17.5.  asti  Paul Brown numerossa 040 540 3340. 20 mahtuu mukaan. Aiempaa heitto- tai pelikokemusta ei tarvita.

Paul Brown

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?