Aquamarine rakentaa voittoputkea

Akaalainen lämminveritamma Aquamarine on päässyt ravurin urallaan kelpo vauhtiin. Startteja on takana kolme ja voittoja kaksi. Huonoin sijoitus on kakkostila. Jaana Eskolan omistama kolmevuotias tammavarsa voitti viimeksi Turussa Biofarm Cupin karsinnan ajalla 18,9 ja tuplasi 1.200 euron palkinnolla tienestinsä.

Aquamarine on Jaana Eskolan oma kasvatti. Akaalainen eläinlääkäri on kasvattanut seitsemän lämminveristä, joista Aquamarinen lisäksi on kilpaillut Champagne Please. Se ravasi 27 kilpailua, joista sai neljä kakkos- ja kaksi kolmossijaa. Aquamarinen emä on ennätyksekseen 15,9a juossut Opal Birdland, jonka emä Vip Lutin (13,9a) muistetaan yli sadan kisan luottotammana. Aquamarinen isä on S J’s Photon (10,2a) poika Fast Photo (10,2a).
Eskolan hevosista kaksi on Opal Birdlandin varsoja, viisi Champagne-hevosta taas ruotsalaissyntyisen Bally Sundin jälkikasvua.

https://mail.google.com/mail/b/302/u/0/images/cleardot.gifRauli AlaKarvia