Toijalan Pallon sarja-avaus Parolassa

Toijalan Pallo-49 aloittaa tämän jalkapallokauden sarja-ottelut vieraskentällä tulevana lauantaina. Pelipaikkana on Parolan jalkapallonurmi, jossa vastaan tässä neljännen divisioonan ottelussa asettuu Parolan Visa. Jalkapallonurmi tarkoittaa tässä tapauksessa keinonurmialustaa, ei luonnonnurmikenttää kuten esimerkiksi kotoinen Toijalan keskusurheilukenttä.

Toijalan Pallo voitti molemmat viime kauden pelit Visaa vastaan, mutta tuoreempi kohtaaminen on kolmen viikon takaa Valkeakosken Koskenpoikien kevätturnauksesta. Siellä joukkueet päätyivät 1–1-tulokseen. Nyt lauantaina ne varmasti hakevat vielä oikeita kokoonpanoja. Kolme pistettä maistuisivat kummalle tahansa. Peli Parolassa alkaa lauantaina kello 14.

Koskenpojat heti maanantaina Saharassa

Yhden välipäivän jälkeen Toijalan Pallo-49 matkaa maanantaina naapurikaupunki Valkeakoskelle, jossa pelataan edelleen jalkapallonurmella eli Saharassa. Vastustajana on tuttu Valkeakosken Koskenpojat. Koskenpojat aloitti sarjapelinsä jo maanantaina 22. huhtikuuta. Sen avaus ei ollut kovinkaan lupaava, sillä Kangasalan Voitto kävi hakemassa kolme pistettä 1–3-vierasvoitolla. Naapuriseurojen kamppailu alkaa kello 19.30.

 

Toijalan Pallon pelaajalista on tällä hetkellä seuraava: Maalivahdit Tuomas Arvonen A-juniori, Saska Heiskanen A-juniori, Tuomas Kallioinen. Kenttäpelaajat: Sami Aronen A-juniori, Niko Enstedt, Rasmus Enstedt A-juniori, Jyri Erkkilä, uusi, tullut Kangasalan Voitosta, Janne Hevonoja, Aarne Ikäheimo A-juniori, Arttu Ilttula A-juniori, Aate Jokinen A-juniori, Otto Jokinen A-juniori, Jukka-Pekka Jyrämö, Aleksi Lapinleimu A-juniori, Juha Malinen A-juniori, Ville Myllylä A-juniori, Toni Niskala, Vesa Pajula, Joonas Pietikäinen A-juniori, Joonas Saariniemi, Roope Saranen A-juniori, Saku Tirri A-juniori, Mikko Tromstedt.

On huomioitavaa, että A-juniorit pelaavat myös omaa piirinsarjaansa joka alkaa sunnuntaina 26.5. Tällöin kotikentälle tulee vastaan Mäntän Valo. Edelleen on voimassa myös farmisopimus Viialan Peli-Veikkojen kanssa eli pelaajia on sieltäkin käytettävissä.