Aliisa Keskinen  ja Arttu Viljanen juoksivat mitaleille pm-maastoissa

Toijalan Vauhdin T14-sarjan Aliisa Keskinen juoksi ylivoimaiseen voittoon Valkeakoskella järjestetyissä piirinmestaruusmaastoissa. Kuva: Katariina Romppainen.

Toijalan Vauhdin T14-sarjan Aliisa Keskinen ja P10-sarjan Arttu Viljanen toivat Akaaseen kaksi henkilökohtaista pm-mitalia Valkeakosken Kärjenniemessä pidetyistä 9–15-vuotiaiden piirinmestaruusmaastoista.

Aliisa voitti mestaruuden seitsemän sekunnin erolla ennen Tammelan Ryskeen Pinja Kämiä.  Artulla puolestaan oli tiukka kilpailu erivärisistä mitaleista.  Voiton vei Lempäälän Kisan Oliver Kaikkonen ajalla 4.36.  Arttu juoksi hopealle sekunnin huonommalla ajalla. Aarne Kalela Lempäälän Kisasta puolestaan jäi Artusta myös yhden sekunnin.  Kuusi ensimmäistä juoksijaa olivat 8 sekunnin sisällä.

Vauhdin Aino Anttonen oli 11. ja pm-maastojen ensikertalainen Toivo Mikkola 22.