Toijalan Pallon tytöt pelasivat Alandia Cupin finaalissa

Vuonna 2013 syntyneiden joukkue voitti oman alkulohkonsa ja eteni finaaliin asti Maarianhaminassa käydyssä jalkapalloturnauksessa.
Hopeamitalistit iloitsivat menestyksestä. Kuvan ylärivissä ovat joukkueen valmentajat Jere Virtala (vas.), Pasi Lammi, Tuomo Smått ja Atte Pohjonen. Jere Virtalan vieressä seisoo huoltaja Susanna Kilpinen. Keskirivissä seisovat Sofia Vento (vas.), Sini Kirkkomäki, Vilja Pohjonen, Kerttu Korhonen ja Maisa Virtanen. Eturivissä ovat Lisbet Löflund (vas.), Pihla Virtala, Elli Liukko, Minea Kaukojärvi, Katarina Lammi, Hanna-Riina Kilpinen, Hillevi Kalliosaari ja Helga Smått.

Toijalan Pallo -49:n vuonna 2013 syntyneiden tyttöjen joukkue saavutti hopeaa Maarianhaminassa jalkapallon Alandia Cupissa. 14.–19. kesäkuuta pelatussa turnauksessa oli mukana yhteensä 28 tyttöjoukkuetta kyseisestä ikäluokasta.

TP-49 voitti oman alkulohkonsa. Puolivälierissä MPS Kalmari Malmilta kaatui akaalaisille lukemin 1–0. Semifinaalissa joukkue voitti espoolaisen EPS/1:n 3–1. TP-49 suuntasi suoraan semifinaalivoiton jälkeen finaalipeliin, jonka Kauniaisten ja Haukilahden Akatemiajoukkue HooGee/GrIFK YJ:1 voitti lopulta lukemin 9–1.

Turnauksessa pelasi vuonna 2013 syntyneiden joukkueita yhteensä 126. TP-49 sijoittui kuudenneksi tyttöjen ja poikien yhteisessä sarjataulukossa. Suomalaisten jalkapallojoukkueiden lisäksi turnaukseen osallistui poikien seurajoukkueet Ruotsista, Virosta ja Iso-Britanniasta.