MAINOS

Jarale Oy räätälöi vaikka omakotitalon avaimet käteen -periaatteella

Akaalaiskaksikko auttaa kaikenkokoisissa rakennus- ja korjauskohteissa

Aleksi Parviainen ja Jarkko Rajaniemi tuntevat rakentamisen kuin omat taskunsa. Työnjohtokokemusta löytyy kerrostaloista kouluihin ja hoivakodeista kauppakeskuksiin.

 

Akaalaiset Jarkko Rajaniemi ja Aleksi Parviainen myöntävät olevansa innoissaan. Heillä on tarjota omakotitalosta haaveilevalle helppo ja räätälöity ratkaisu:

– Olemme suunnitelleet noin 130-neliöisen omakotitalon, jonka rakennamme asiakkaan toiveiden mukaisesti avaimet käteen-periaatteella. Asiakas voi valita tontin Viialan Hukarin tai Toijalan Uudenkylän alueelta.

– Teemme kaiken suunnittelusta ja pohjarakentamisesta aina viimeiseen listaan. Asiakkaan tarvitsee vain ostaa tai vuokrata tontti kaupungilta. Me hoidamme valtakirjalla paperiasiatkin rakennuslupaa myöten. Talo on valmis noin yhdeksässä kuukaudessa siitä, kun kuokka isketään maahan, Jarkko Rajaniemi kertoo.

Pitkän linjan rakentajakaksikko uskoo, että vaihtoehto kiinnostaa paitsi akaalaisperheitä, myös Tampereelta muuttavia.

– Talo tehdään pitkästä tavarasta paikan päällä. Akaassa pelkästään tontinhinnassa säästää jopa kolmanneksen verrattuna Tampereen hintoihin. Ja Akaasta on esimerkiksi junalla nopeammin Tampereella kuin monestakaan kohtaa Tampereen sisältä.

Kolme tärkeää vinkkiä

Kaksikon omistama Jarale Oy on perustettu vuonna 2021. Vankan kokemuksen omistavat ammattilaiset ovat ennen omaa firmaa tehneet jo pitkään alan töitä. Työnjohtokokemusta on niin omakoti- kuin kerrostaloista, mutta myös kouluista, päiväkodeista, hoivakodeista ja kauppakeskuksista.

– Koska olemme pieni yritys, pystymme joustamaan. Tulemme remontoimaan myös viikonloppuna tarvittaessa, eikä vain arkisin kello 7-16. Meitä voi aina kysyä, vaikka vain yksittäistäkin kahvaa laittamaan, Aleksi Parviainen sanoo.

He antavat kiinteistönomistajille vielä kolme ajankohtaista vinkkiä:

– Talvikaudella kannattaa tilata meidät etsimään lämpökameralla vuotokohdat rakennuksesta. Teemme korjausehdotuksen ja vuotokohdat päästään korjaamaan keväämmällä. Tämä säästää kalliissa energiakustannuksissa.

– Kesän remonteissa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä eli tarjouspyyntöjä voi jo nyt lähettää, koska kalenteri täyttyy nopeasti.

– Kolmas tärkeä juttu koskee rossipohjaisia taloja. Niiden tuuletusluukut pitää ehdottomasti muistaa avata keväällä. Muuten voi tulla todella iso vahinko, Rajaniemi neuvoo.

Tavoitat meidät näin:

Jarkko Rajaniemi puh. 044 309 4660

info@jarale.fi

Aleksi Parviainen puh. 0400 209 092

MAINOS