Raamatun naiset -illat jatkuvat – Kuka oli kanaanilainen nainen Sykarin kaivolla?

Akaan vs. kirkkoherra Leena Sorsa johdattelee keskustelua Raamatun naisista yhdessä Varpu Raution kanssa. Kuva Tarja Antola

Akaan seurakunta järjestää viisi iltaa Raamatun naisten äärellä. Kaksi iltaa on jo pidetty, ja kolmas on vuorossa Akaan kirkossa maanantaina 23.10. Silloin aiheena on: Kuka oli kanaanilainen nainen Sykarin kaivolla? Mitä saamme oppia hänestä ja häneltä?Raamatun naiset -illoissa pohditaan, millaisia naiskuvia Raamatun teksteistä löytyy. Millaista oli Raamatun naisten elämä naisena ja äitinä? Millaista oli naisen elämä ennen ja millaista se on nyt? Mihin Raamatun naiset rohkaisevat meitä? Keskustelua kuljettavat Leena Sorsa ja Varpu Rautio. Yhteisen pohdiskelun jälkeen on pieni iltahartaus. Tilaisuus on avoin kaikille.

Neljäs kokoontuminen on 30.10., ja silloin illan aiheena on Maria Magdalena.