Luomahaarat keskittyivät lähiruokaan jo ennen kuin se nousi trendiksi

Korsukylän Metsäpirtti seisoo jykevästi jämijärveläisessä postikorttimaisemassa. Korsuretket Oy on valmistanut aitoa lähiruokaa vuosikaudet. Anna Luomahaara (takana vasemmalla), Sanni Luomahaara ja Rosa Kuivanen kattavat pöytää, jonka äärellä juhlijat, ruokailijat saavat laajan käsityksen herkuista, joiden raaka-aineet ovat muutaman kymmenen kilometrin säteeltä. (Kuva: Matti Pulkkinen)Ikaalilais-jämijärveläisessä Korsuretket Oy:ssä on vannottu jo vuosia lähiruoan nimeen. Luomahaaran yrittäjäperheelle lähellä kasvatetut, tuotetut ja jalostetut raaka-aineet ovat aina olleet itsestäänselvyys. Toisen polven yrittäjä Sanni Luomahaara iloitsee, että paikallisessa ruokakulttuurissa on vivahteita eteläpohjanmaalaisesta, pohjanmaalaisesta, satakuntalaisesta ja pirkanmaalaisesta keittiöstä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.