Ennätyssuuri kuntaseminaarin osallistujamäärä kertoo kuntien ja alueiden kasvavasta kiinnostuksesta yrittäjiä ja yrityksiä kohtaan

Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Petri Salminen iloitsee, että uudenlaiset kunnat ja alueet ovat erittäin kiinnostuneita yrittäjistä ja yrityksistä. Kiinnostuksesta kertoo Suomen Yrittäjien järjestämän Kunnallisjohdon seminaarin ennätyssuuri osallistujamäärä. Lahdessa on parhaillaan koolla 1 100 kunta-alan päättäjää ja vaikuttajaa. (Kuva: Suomen Yrittäjät)Peräti 1 100 kunta-alan päättäjää ja vaikuttajaa on tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina koolla Lahdessa Päijät-Hämeessä. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen näkee, että kaksipäiväisen tapahtuman keräämä ennätyssuuri osallistujajoukko kertoo kuntien ja alueiden kasvavasta mielenkiinnosta yrittäjiä ja yrittäjyyttä kohtaan. Kuntien ja alueiden elinvoima kumpuaa yritysmaailmasta. Salminen kuvaa kuntien ja alueiden suhdetta yrittäjä- ja yrityskenttään symbioottiseksi.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.