Akaan Vuokra-asunnot saa uuden toimitusjohtajan Akaasta

Akaan Vuokra-asunnot Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Katriina Kilpinen on työskennellyt isännöintialalla vuodesta 2019. Kuva: Tarja Antola

Akaan Vuokra-asunnot Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi/isännöitsijäksi on valittu isännöitsijä Katriina Kilpinen Akaasta. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Saija Roininen kertoo, että hallitus oli valinnassaan yksimielinen.

Tehtävä kiinnosti 25 hakijaa, joista viisi kutsuttiin haastatteluun. Kolme hakijaa eteni testeihin.

Varalle valittiin merkonomi, isännöinnin ammattitutkinnon suorittanut Marko Rosenberg.

Kilpinen seuraa tehtävässä Heikki Rämöä, joka hoitaa yhtiön toimitusjohtajan ja isännöitsijän tehtäviä määräaikaisena maaliskuun loppuun. Rämö on jäänyt vakinaisesta tehtävästä eläkkeelle.

Akaan Vuokra-asunnot on Akaan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiön omistuksessa on 14 taloa, joissa on yhteensä 261 asuntoa.

Katriina Kilpinen on muuttanut hiljattain Akaaseen, johon perhe rakensi omakotitalon. Kuva: Tarja Antola

Tuore akaalainen

Katriina Kilpinen, 50, työskentelee tällä hetkellä tamperelaisessa isännöintiyrityksessä, jossa hän hoitaa taloyhtiöiden, teollisuustalojen ja liiketilojen isännöintiä. Isännöintialalla hän on ollut vuodesta 2019. Sitä ennen hän työskenteli 15 vuotta taloushallinnon vastaavana.

Kilpinen on tuore akaalainen. Viialaan omakotitalon rakentanut perhe on muuttanut Akaaseen Ylöjärveltä.

– Viialaan meidät toivat luonto sekä väljät tontit lähellä palveluita ja ohitusteitä, Kilpinen kertoo.

Kilpinen pitää Akaan Vuokra-asuntojen toimitusjohtajan tehtävää mielenkiintoisena ja kertoo hoitaneensa aiemmin vastaavanlaista tehtäväkokonaisuutta Hämeenkyrön kunnassa. Kilpisen mukaan myös Akaan kaupungista välittynyt notkea kuva sekä lyhyt työmatka puhuivat tehtävän puolesta.

– Työtehtävä on minulle ja minun vahvuuksiini sopiva, ja tiedän, mitä se pitää sisällään, Kilpinen toteaa.

Kommentointi on suljettu.