Topan naisjoukkueen futsalkausi alkoi voitolla

Jenna Hurtig teki maalin ToPan naisten futsal-joukkueen päästessä tositoimiin sunnuntaina. Taustalla maalivahti Anita Korhonen, on joukkueen kokeneita tukipilareita. Arkistokuva Jukka Koskinen.

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue pääsi viimeinkin tositoimiin futsalissa. Joukkue aloitti läntisen alueen sarjakautensa sunnuntaina 27. marraskuuta Tampereen Kaupin Sport Center kolmosessa.

Topa sai avauspelissään vastaansa FC Haka j./naiset -joukkueen. Ottelun avausjakso meni vierasjoukkueena pelanneille akaalaisille 1–2. Samat lukemat syntyivät myös toisella jaksolla. Näin sarja alkoi ToPan 4–2-voitolla. Voittajajoukkueen maalintekijät olivat kaksi maalia tehnyt Venla Mattila, yhden maalin tehnyt Jenna Hurtig ja yhden maalin tehnyt EllaMaaria Stenberg.

Päivän toiseen peliin Topa sai vastaansa Tampereen Kisa Toverit. TKT pisti heti startista kunnon maalirallin käyntiin. Viidessä minuutissa lukemat olivat 0–4. Puoliaikaan mennessä tilanne oli 0–7. Pelin loppuluvuiksi kirjattiin tamperelaisten 1–13-voitto.

EllaMaaria Stenberg teki Topan ainokaisen. Topan pelit jatkuvat 4.12. Mänttä-Vilppulassa.

TP-49 pelaa tällä kaudella sarjatasolla kolme. Viiden joukkueen sarja pelataan kolminkertaisena, eli joka joukkueelle tulee 12 peliä. Sarja pelataan turnausmuotoisena, jolloin yhden päivän aikana joukkueille tulee parikin peliä.

TP-49/Veikot piinasi sarjakärkeä

Läntisen alueen miesten vitosessa pelaavan yhdistelmäjoukkue Toijalan Pallo-49/Veikkojen peliareenana oli sunnuntaina 27. marraskuuta Kauppi Sport Center 2.

Akaalaiset kohtasivat siellä sarjakärki Tammer Futiksen. Onko akaalaisjoukkueen peli paranemassa, vai tulivatko tamperelaiset takki auki peliin, se jäi pieneksi arvoitukseksi. Maalilukemat 7–6 (1–3) kotijoukkueena pelanneille tamperelaisille kertovat kyllä tiukasta väännöstä.

TamFu karkasi jo 7–3 johtoon, jonka TP-49/Veikot kiri lähes kiinni. Robert Mattila teki vieraille kolme maalia.

– Harmittaa, kun saumoja oli parempaankin. Muutama puolustusvirhe riitti pelin ratkaisuun, harmitteli joukkueen kapteeni Eetu Koskinen.

TP-49/Veikot on neljästä pelistään saanut neljä pistettä. Sarjan toinen akaalaisjoukkue Viialan Peli-Veikot on neljän pelin jälkeen pisteittä.