Elinvoima on yrityksiä ja ilmiöitä – Tartu teemaan tällä viikolla

Elinvoima ja yrittäjyys -teema ilmestyy printtilehdessä 26.10. Verkossa teemaan liittyviä juttuja on luettavissa jo nyt.

Julkaisemme Elinvoima ja yrittäjyys -teeman painetussa lehdessä 26. lokakuuta. Verkossa aloitimme teemaviikon jo lauantaina 22. lokakuuta ja julkaisemme mielenkiintoista teemasisältöä pitkin viikkoa. Teemajutuissa tutustumme paikallista elinvoimaa lisääviin yrityksiin ja muihin toimijoihin sekä kerromme laajemminkin elinvoimaan liittyvistä ilmiöistä.

Teeman kantavana ideana on koronan jälkeinen yhteen palaaminen ja yhdessä tekeminen. Teemajutuissa kerrommekin muun muassa Tapahtumateollisuus ry:n vinkit uusille tapahtumajärjestäjille siitä, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä, jotta tapahtuma menestyy.

Maailmantilanne on juuri nyt haastava ja luo uudenlaisia paineita myös paikallisesti toimiville pienyrittäjille. Selvitämmekin teemajutuissa myös sen, mitkä kysymykset ovat pienyrittäjille merkityksellisiä juuri tässä tilanteessa. Tartu teemaan joko painetussa lehdessä tai verkossa tällä viikolla ja opi paljon uutta omasta lähiympäristöstäsi!