Osallistu äänestykseen: Miten Arvo Ylpön koulun, Toijalan yhteiskoulun ja Akaan lukion tulevaisuus tulisi ratkaista?

Akaassa pohditaan parhaillaan muun muassa Arvo Ylpön koulun tulevaisuutta. Kuva: Mikko Peltoniemi

Akaan kaupunki suunnittelee parhaillaan Nahkialan ja Pappilan koulut korvaavaa, Nappilan kouluksi kutsuttua uudisrakennusta. Koulu on tarkoitus rakentaa joko käytöstä poistetun Toijalan terveysaseman paikalle tai Nahkialan koulun tontille.

Samaan aikaan etenee myös Etelä-Toijalan kouluverkon kehittäminen. Se koskee Arvo Ylpön koulua, Toijalan yhteiskoulua ja Akaan lukiota. Akaan kaupunki tiedotti 7. lokakuuta, että jatkovalmistelussa on mukana neljä eri vaihtoehtoa.

Osallistu äänestykseen ja kerro, mikä vaihtoehdoista olisi mielestäsi paras. Voit lisätä perustelusi jutun kommenttikenttään. Akaan Seutu koostaa äänestystuloksesta ja kommenteista jutun verkkolehteen ja keskiviikkona 26.10. ilmestyvään paperilehteen.

Äänestysaikaa on maanantaiaamuun 24.10. saakka.

Mikä on paras vaihtoehto Etelä-Toijalan tulevaksi kouluverkkoratkaisuksi?
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?