Ravintoloitsija Inkeri Suojanen ja ruokaravintola Tei-Tupa tunnetaan valtakunnallisesti

Ikaalisten Teikankaalla jo lähes 40 vuotta ruokailijoita palvellut Tei-Tupa on toimintaympäristöltään, hengeltään sekä buffet-pöydän antimistaan suoranainen käsite Suomessa. Ainutlaatuinen ruokaravintola on Inkeri Suojasen (oik.) elämäntyö. Kokki Eija Ketola kuvaa työtänsä mieluisaksi ja vaihtelevaksi, koska viikon jokaisena päivänä ruokatarjonta on sydämellä valmistettua. (Kuva Matti Pulkkinen)Pian 40 vuotta Ikaalisten Teikankaalla toiminut ruokaravintola ja kahvila Tei-Tupa on saavuttanut valtakunnallisen maineen kotiruokaa pursuavalla noutopöydällään, joka katetaan suurella pieteetillä viikon jokaisena päivänä. Paikan asiakkaat kertovat, että he matkaavat jopa satojen kilometrien päästä tervehtimään legendaarista ravintoloitsijaa Inkeri Suojasta. Tyylikkäässä mustavalkoisessa työasussa palveleva Tei-Tuvan hengetär korostaa, että hirsilinnan vahva me-henki ja arvostettu ruoka ovat koko henkilökunnan ansiota.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.