Mediayhtiömme Ruokaa läheltä -teemalehti on entistäkin ajankohtaisempi

Jämijärveläinen Leo Leinonen tuntee perinteisen sahdin valmistuksen salat. Vanhojen maakuntien, Hämeen ja Satakunnan, alueilla sahtitraditiota on vaalittu iät ja ajat. Pirmedioiden RAVINTO - Ruokaa läheltä -teemalehdessä on juttua muun muassa sahdin tekemisestä. (Kuva: Matti Pulkkinen)Sinunkin oma paikallissanomalehtesi on tiiviissä yhteistyössä toimittamassa Pirmedioiden tilaajilleen ja lukijoilleen toteuttamaa RAVINTO – Ruokaa läheltä -teemalehteä. Jo toisen kerran ilmestyvä erikoisaviisi jaetaan keskiviikkona 31. elokuuta Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Oriveden Sanomien, Pirkkalaisen, Sydän-Hämeen Lehden sekä Ylöjärven Uutisten mukana. Lisäksi lukupaketti on saatavissa jokaisen kuuden paikallissanomalehden verkkosivuilta.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.