Tarja Vilppola puhuu Akaan seurakunnan naistenpäivän tilaisuudessa

Tarja Vilppola.

Akaan seurakunnan leirikeskuksessa Toukolassa (Toukolantie 98) vietetään lauantaina 13. elokuuta kello 11–16 yhteiskristillistä naistenpäivää. Traumaterapeutti, tietokirjailija Tarja Vilppola puhuu tilaisuudessa aiheenaan naisen elämän paradoksi ”Minussa elää Martta ja Maria”.

Päivän puhuja Tarja Vilppola on läsnäolon ja yhteyden parantavasta voimasta syttynyt kätilö, seksuaali- ja traumaterapeutti, tietokirjailija, kouluttaja ja kohtaamistyön ammattilainen. Elämäniloa hän tankkaa luonnosta, liikkumisesta, luovuudesta sekä läsnäolevasta yhteydestä läheistensä ja Jumalan kanssa.

Hän on kirjoittanut LäsnäOlossa – Katkoviivaisesta kokonaiseksi -kirjan sekä Salaisuudessa yllätettyinä -teoksen yhteyden voimasta.

Tarjolla on lisäksi ruokaa, uimista, saunomista, makkaraa sekä virkistävää yhdessäoloa. Tule tutustumaan sisäiseen itseesi.

Ilmoittautumisia vastaanotetaan 5. elokuuta asti numeroissa 040 764 9967 ja 040 505 9331.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?