ToPan futsalin naisjoukkue kaatoi sarjakakkosen Parkunmäen Apassit – Akaalaiset päättävät kautensa perjantaina

Nelosena sarjassa oleva ToPa päättää kautensa perjantaina 8. huhtikuuta. Toijalan monitoimihallilla tulee vastaan kello 20 alkaen AC Estudiantes. Arkistokuva.

Futsalin naisten kakkosen b-lohkossa Toijalan Pallo-49 otti hienon vierasvoiton lohkon kakkosesta. Parkunmäen Apassit kaatuivat akaalaisille 3–5 (1–2) kotihallissaan Hämeenkyrössä. Lauantaina 2. huhtikuuta pelattu ottelu oli ToPan tämän kauden toiseksi viimeinen sarjapeli.

ToPa oli jälleen pienellä ryhmällä liikkeellä, vaihtopelaajia ei nimittäin ollut. Sisukkaasti joukkue kuitenkin pelin klaarasi, ottaen toistamiseen voiton Apasseista tällä kaudella.

Avausjakson maalein 1–2 vieneen vierasjoukkueen maalintekijät tällä jaksolla olivat Anette Nieminen ja Jenna Hurtig. Toisen jakson maalinteon aloitti Milla Jokinen. Näin ToPa meni 1–3 johtoon. Kotijoukkue tuli tasoihin, kun jakso oli puolivälissä. Anette Nieminen näytti taas taitonsa, ja upotti kahdella maalillaan Apassit lopullisesti. Nelosena sarjassa oleva ToPa päättää kautensa perjantaina 8. huhtikuuta. Toijalan monitoimihallilla tulee vastaan kello 20 alkaen AC Estudiantes.