Keskusta, Kristillisdemokraatit ja Valta kuuluu kansalle näreissään valintatavasta: ”Valintaprosessiin olisi tullut osallistaa alusta asti edustajat kaikista aluevaltuustoryhmistä”

Keskusta, Kristillisdemokraatit ja Valta kuuluu kansalle -puolue eivät pidä tavasta, jolla vain Kokoomus, SDP ja Perussuomalaiset ovat ensivaiheessa mukana hyvinvointialuejohtajan valinnassa. Kolmen pienen aluevaltuustopuolueen mielestä kaikkien yhdeksän puolueen olisi oltava yhdessä mukana alusta lähtien.Pirkanmaan hyvinvointialueen hyvinvointijohtajan valintaprosessi on aiheuttanut ryppyjä rakkauteen valtuustopuolueiden keskuudessa. Tuoreessa muistissa oleva yhdeksän puolueen allekirjoittama Aluevaltuustosopimus on saanut nyt ensimmäisen ikävän kolhun. Keskustan, Kristillisdemokraattien sekä Valta kuuluu kansalle -puolueen aluevaltuustoryhmien puheenjohtajat ovat näreissään siitä, etteivät kaikki yhdeksän aluevaltuustopuoluetta ole ollut osallistettuina alusta asti hyvinvointialuejohtajan valintaprosessissa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.