Ylihärmän Säästöpankin isännät siunasivat yhdistymisen: 10 000 asiakkaan Ylihärmän Säästöpankki liittyy 67 000 asiakkaan Aito Säästöpankkiin  

Jo Pirkanmaalla ja Satakunnassa toimiva miljardipankki, Aito Säästöpankki levittäytyy lähikuukausien aikana Etelä-Pohjanmaalle. Ylihärmän Säästöpankki yhdistyy Aito Säästöpankkiin. Ensi tiistaina alkavat yhteistoimintaneuvottelut. Toiminnan uudelleen järjestelyssä tarkastellaan henkilökunnan määrää ja konttoriverkostoa. Kartta: Aito SäästöpankkiEteläpohjanmaalaisen Ylihärmän Säästöpankin isännät hyväksyivät Ylihärmän Säästöpankin liikkeenluovutuksen Aito Säästöpankille tiistaisessa (15.3.) kokouksessaan. Suunnitelman mukaan pankkien yhdistyminen astuu voimaan tämän vuoden kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Pirkanmaalla ja Satakunnassa toimiva miljardipankki pääsee nyt Etelä-Pohjanmaan markkinoille. Yhdistymisen myötä Aito Säästöpankki saa entistä vahvemmat hartiat henkilökohtaisen ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.