PANKKIFUUSIO: Aito Säästöpankki rynnistää nyt Etelä-Pohjanmaalle, yhdistyminen Ylihärmän Sp:n kanssa avaa oven kasvavalle Seinäjoen kaupunkiseudulle

Pirkanmaalaissatakuntalaisen Aito Säästöpankin toimitusjohtaja PirkkoAhonen elää mielenkiintoista talvea ja kevättä. Hänen luotsaamansa miljardi pankki levittäytyy nyt Etelä-Pohjanmaalle. Käynnissä on Ylihärmän Säästöpankin ja Aito Säästöpankin yhdistyminen. (Kuva: Aito Säästöpankki)Pirkanmaalta ponnistava ja vuonna 2020 Satakuntaan Huittisten Säästöpankin fuusiolla levittäytynyt Aito Säästöpankki valtaa nyt puolestaan Etelä-Pohjanmaan pankkimarkkinoita. Miljardipankki on tulevan kevään aikana lyömässä hynttyynsä yhteen Ylihärmän Säästöpankin kanssa. Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen sanoo, että uusi suunta kiehtoo, koska Seinäjoki kuuluu Suomen voimakkaimmin kasvavien keskusten joukkoon. Seitsemän kunnan muodostama Seinäjoen kaupunkiseutu lukeutuu 150 000 asukkaallaan maamme kymmenen suurimman kaupunkiseudun joukkoon. Etelä-Pohjanmaan työllisyysaste on Suomen korkeimpia. Seinäjoki pitää kerrasta toiseen kärkisijaa Elinkeinoelämän keskusliiton Kuntaranking-selvityksessä. Lisäksi yrittäjyydestään kuulu Etelä-Pohjanmaa on maamme kasvukäytävällä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.