SOTE- JA PELASTUSTOIMEN UUDISTUS: Palvelujen järjestelyvastuu siirtyy kunnilta hyvinvointialueelle sujuvasti ja turvallisesti

Kehittämispäällikkö Tuukka Salkoaho sanoo, että kunnissa ja hyvinvointialueen valmistelussa vallitsee henki "hyvä tästä tulee". (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaan hyvinvointialueen väliaikaisessa toimielimessä palvelutuotannon organisointi ja yhdyspinnat -jaostossa kehittämispäällikkönä työskentelevä Tuukka Salkoaho on vakuuttunut siitä, että maakunnan 23 kunnalta, sairaanhoitopiiriltä, pelastuslaitokselta sekä lukuisilta järjestöiltä ja muilta toimijoilta Pirkanmaan hyvinvointialueelle siirtyvät tehtävät ja vastuut hoituvat hyvin. Salkoaho kiittelee niiden aktiivisuutta ja hyvää tahtoa tehdä tiivistä yhteistyötä muutoksen onnistumisen hyväksi. Salkoaho on vakuuttunut, että palvelujen järjestämisvastuu siirtyy sujuvasti ja turvallisesti, vaikka töitä tehdään kellon kanssa kilpaa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.