PSHP:n emeritusjohtaja Rauno Ihalainen: ”Aluevaltuuston ja -hallituksen työnjako selväksi ja lähijohtaminen kuntoon”

Liki 25 vuotta Pirkanmaan sairaanhoitopiiriä johtanut Rauno Ihalainen uskoo, että Pirkanmaan hyvinvointialuuesta tulee toimiva kokonaisuus. Hän evästää hyvinvointialueen vastuunkantajia sopimaan kaikesta ensimmäisenä muun muassa aluevaltuuston ja -hallituksen työnjaon. - Niitä on myös kunnioitettava. (Kuva: Matti Pulkkinen)Lähes 25 vuotta Pirkanmaan sairaanhoitopiiriä sen voimakkaan eteenpäin menemisen aikana johtanut Rauno Ihalainen uskoo, että tuleva Pirkanmaan hyvinvointialue selviytyy tehtävistään. PSHP:stä on tullut emeritusjohtajan mielestä erikoissairaanhoidon kansainvälisestikin arvostettu lippulaiva yhteen hiileen puhaltavan ja toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen keskittyneen poliittisen- ja virkamiesjohdon vastuullisen työn avulla. Konkari sanookin, että uutukaisten aluevaltuuston, aluehallituksen, muiden elinten sekä virkamiesjohdon työnjako on tehtävä alusta lähtien kristallinkirkkaaksi. Jokaisen on keskityttävä oman tonttinsa hoitamiseen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.