Toijalan Pallon peli futsalin kakkosessa siirrettiin korona-altistumisen vuoksi – Tampere United rökitti akaalaiset naisten sarjassa

Lauantaina 11.12 pelattavaksi aiottu Palloliiton läntisen alueen miesten futsalin kakkosen peli Mäntän Valo–Toijalan Pallo-49 jouduttiin siirtämään korona-altistumisen vuoksi. Uusi pelipäivä ei ole vielä tiedossa. Sunnuntaille 19. joulukuuta akaalaisille on merkitty seuraava peli. Joukkue kohtaa Kaupissa silloin Tampereen Palloilijat.

ToPan naisilla ei mahdollisuuksia

Futsalin naisten kakkosessa Tampere United kaatoi Toijalan Pallo-49:n selvästi. Sunnuntaina 12. joulukuuta Tampereen Kaupissa United otti selvän 9–1 (6–0) -voiton.

Kaikki neljä edellistä peliään voittanut TamU ei aikaillut maalinteossa. Avausjakson puoliväliin mennessä johto oli 3–0. Tähän vielä toiset kolme maalia, ja taukojohto oli 6–0. Kotijoukkueen yhdeksännen maalin jälkeen ToPan Anette Nieminen maalasi viimeisen peliminuutin alkaessa päätöslukemat. Maali oli Niemiselle kauden kuudes.

Lähtöasemat peliin eivät vierailla olleet mitenkään helpot, sillä vain seitsemän pelaajaa oli mukana. Uusi haaste odottaa tulevana lauantaina, kun ToPa kohtaa kotiareenallaan FC Nokian kolmosjoukkueen. Haaste on siinä, miten kymmenen pisteen kotijoukkue kestää ennakkosuosikin paineet. Vierasjoukkue on kuuden pelin jälkeen vielä pisteittä. Peli Toijalan monitoimihallilla alkaa kello 17.30.

TP-49/Veikot edelleen nollilla

Yhdistelmäjoukkueen TP-49/Veikot pelien kaava toistui viime lauantain ottelussa. Futsalin miesten läntisen alueen nelosessa akaalaiset kohtasivat vieraskentällä Respect BC:n.  TP-49/Veikot jopa johti taukoon mennessä 2–3. Kuten edellisessä pelissä ACE/3:a vastaan oltiin vielä toisen jakson puolivälissä vastustajan tuntumassa. Respect johti tässä vaiheessa vain 5–4. Lopputulokseksi muotoutuivat lukemat lopulta 10–4.

Kunhan ote pitää jatkossa 40 minuuttia, voidaan odottaa toisennäköisiä tuloksia. Kokenut taituri Marco Matrone tehtaili voittajille kuusi maalia. Akaalaisista maalasivat Toni Niskala, Niko Mustonen, Mikael Liikanen ja Robert Mattila.

Lauantaina 18. joulukuuta kello 19 TP-49/Veikot kohtaa Toijalan monitoimihallilla Parolan Visan kakkosjoukkueen. Visalla on saavutettuna yksi voitto. Onko siinä sopiva vastus akaalaisten ensimmäisiin pisteisiin?