Topan naisten futsaljoukkue siirtyi kärkeen – Anette Nieminen hallitsi parkettia

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue jatkoi hyvin alkanutta futsalkauttaan viime sunnuntaina. Topa haki vierasvoiton Pirkkalasta kaadettuaan Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkueen. Numerot Nuolialan koulun salissa pelatussa ottelussa olivat vieraille 3–4 (1–2). Sarja on Palloliiton läntisen alueen kakkonen ja sen b-lohko.

Pelkistäen ottelun tapahtumat voisi tiivistää, 4 x Nieminen. Tilastollisestikin Topan Anette Nieminen hallitsi parkettia neljine maaleineen. PJK:n tekemän ottelun avausmaalin jälkeen Topa tuli tasoihin. Siitä eteenpäin, johtoasema pysyi vierailla.

Alkukautta ajatellen Anette Nieminen on ollut vahvassa roolissa. Joukkueen kokonaissuoritus on kuitenkin ollut tae hyviin otteisiin: kolme voittoa ja yksi tasapeli. Osaavuutta tähän lajiin löytyy, ja muutama nuorikin on lyönyt itsensä läpi. Topa siirtyi voitolla kärkipaikalle. Kakkosena on lohkon suurin suosikki, kaikki kolme peliään voittanut Tampere United.

Topan seuraava ottelu on lauantaina 4. joulukuuta. Toijalan monitoimihallilla kohdataan Peli-Pojat-70 Tampereelta. Ottelu alkaa kello 15.