Toijalan Pallon naiset aloittivat futsalkauden kotivoitolla – Nuoret Kaisla Korhonen ja Taru Pukkila pärjäsivät hyvin aikuisten keskellä

Toijalan Pallo-49 naisjoukkue aloitti kotivoitolla futsalin kakkosen läntisen alueen b-lohkossa. Sunnuntaina 31. lokakuuta kaatui Toijalan monitoimihallilla Tampereen Kisatoverit. Lopputulos Monarilla oli 4–3 (1–1).

Kauden avauspeli oli molemmilta hiukan vielä hakemista. Se näkyi jo ajassa 04.36 tulleessa vieraiden johtomaalissa. Paha harhasyöttö kotijoukkueen alakerralta, jonka seurauksena Tiia Rivinoja ampui 0–1:een. Ajassa 14.22 ToPa tasoitti. Hanna Heikkilä ampui Anette Niemisen syötöstä maaliin. Kotijoukkue oli jaksolla hivenen niskan päällä.

Vain 44 sekuntia oli kulunut toista jaksoa, kun oltiin 2–1-lukemissa. Anette Nieminen tulitti alanurkkaan Milla Jokisen tarjoilusta. ToPa otti tästä eteenpäin kuskin paikan seuraavaksi kympiksi. Lukemiksi 3–1 viimeisteli Tuuli Aho Maarit Uusitalon syötöstä. Veera Suokkaan kavennettua 3–2:een tuli voittomaalin aika. Sen Jenna Hurtig täräytti ylänurkkaan Maarit Uusitalon passista. Ajassa 33.41 Veera Suokas osui toistamiseen.

Tämän jälkeen kotijoukkue puolusti riittävän tarkasti varmistaen näin avausvoiton. Voittoa voidaan puhua oikeutettuna, sillä ToPa oli pelillisesti hieman edellä. Anette Nieminen on hyvä vahvistus. Nuoret, 2005 syntynyt Hurtig sekä 2004 syntyneet Kaisla Korhonen ja Taru Pukkila, pärjäsivät aikuisten keskellä oikeinkin hyvin. Korhosen maalivahtipeli oli aika varmaa.

ToPa kohtaa seuraavaksi AC Estudiantisin. Joukkueet pelaavat pelinsä Tampereen Tamppiareenalla torstaina 4. marraskuuta kello 17.30.