KOKEMUKSET OSOITTAVAT MALLIN TOIMIVAKSI: Yrityksien ja Saskyn yhteisistä oppimisympäristöistä oikeaa apua koulutetun henkilökunnan saantiin

ST-Koneistus on Ylöjärvellä toimiva 51-vuotias maamme suurin vaativiin erikoissarjoihin erikoistunut hydrauliikkalohko- ja komponenttivalmistaja. Yritys työllistää 60 kovaa ammattilaista. Yrittäjä Tommi Peltonen kertoo, että uuden työvoiman saannissa on vaikeuksia. Hän aloittaa yhteistyön Saskyn kanssa. Saskyn ja ST-Koneistus Oy:n yhteistyöllä syntyy oppimisympäristö Ammatti-Instituutti Iisakkiin Hämeenkyröön. (Kuva: Ylöjärven Uutiset)Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti kannustaa yrittäjiä aktiiviseen yhteydenpitoon, jos he haluavat turvata ammattitaitoisen työvoiman saannin. Sasky-koulutuskuntayhtymä on maassamme edelläkävijä oppimisympäristöyhteistyössä. Siinä Sasky ja yritys hankkivat 49 / 51 prosentin -omistussuhteella laitteen, joka mahdollistaa aitojen alihankintatöiden tekemisen osana opetusta. Lahti herättelee, että yhteistyöyritykset voivat toimia muuallakin kuin Saskyn 13 jäsenkunnan alueella.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.