Sveitsiläislähtöinen häijääläinen lähijuusto rikastuttaa pirkanmaalaista ruokakulttuuria

Vuosikymmenien määrätietoinen työ kantaa hedelmää. Sveitsiläislähtöinen juustomestari Peter Dörig on saanut juustoistansa kuulun kotimaansa ruokaperintöä jalkautettua Pirkanmaalle ja koko Suomeen. Juustokellari on vaikuttava kokemus. (Kuva: Matti Pulkkinen)Sveitsiläissyntyinen Peter Dörig on malliesimerkki ihmisestä, joka uskoo omaan osaamiseensa ja sisäiseen näkemykseensä. Toisen polven juustomestari toteutti unelmansa; hän asettui asumaan Nokialle Suomeen ja ajoi rekoilla pitkin mystistä Venäjää. Suuri rakkaus Jenniin johdatti hänet takaisin isältä perittyyn juustomestarin ammattiin ja Herkkujuustola Oy:n luomiseen. Peter ja Jenni Dörig valmistavat käsityönä sastamalaisesta maidosta 13 eri juustoa, jotka rikastuttavat suomalaista makumaailmaa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.