Toijalan Pallon juniorijoukkueet ovat hyvässä iskussa futsalissa – Niklas Varje johtaa ikäluokkansa maalintekijätilastoa

Toijalan Pallon Niklas Varje oli viime kaudella jalkapallossa sarjansa maalikuningas. Varje johtaa tällä hetkellä ikäluokkansa maalitilastoa myös futsalissa. Kuva: Juri Virtanen

Akaasta on Palloliiton Länsi-alueen tämän talvikauden futsal-sarjoissa edustettuna 11 juniorijoukkuetta. Joukkueiden ikähaarukka on 7-vuotiaista 15-vuotiaisiin.

Poikien sarjoissa on 10 joukkuetta ja tyttöjen sarjoissa yksi ikäluokka. Kaikki joukkueet ovat Toijalan Pallo-49:n juniorijoukkueita.

Nyt kun sarjat ovat kääntymässä loppusuoralle, on hyvä aika vilkaista hieman tilanteita eri ikäryhmissä.

Niklas Varje taitaa maalinteon

Viidessä ikäluokassa seuran joukkue on kolmen parhaan joukossa. Vanhin ikäryhmä, Pojat 15, pelaa kakkosta. Joukkue on seitsemän pelin jälkeen B-lohkon ykkösenä ilman pistemenetyksiä. Huomio kiinnittyy myös siihen, että joukkueen 69 maalista 30 on paukutellut Niklas Varje. Niklas johtaa myös kokonaisuudessaan lohkon maalintekijätilastoa. Varje oli viime kaudella myös jalkapallossa sarjansa maalikuningas.

Vuotta nuorempien ryhmä pelaa ykköstä. Taso on hyvä niin sarjassa kuin joukkueen tekemisessäkin. Saldona on kuusi peliä ja viisi voittoa. Lohkossa sijoitus on toinen.

Ykkösessä pelaa myös Pojat 12 -ikäryhmä. Ykkönen koristaa myös tämän joukkueen sarjasijoitusta seitsemän ottelun jälkeen. Kakkosessa kolmossijoilta löytyvät Pojat 14 vuotta sekä Pojat 9 vuotta. Neljässä ikäryhmässä, P11, P10, P8 (2 joukkuetta) ja P 7, joukkueet ovat kokeneet niin voittoja kuin tappioitakin. Useimmiten kuitenkin on peleistä poistuttu hymyssä suin.

Ainoa tyttöjoukkue Tytöt 13 -ikäluokka pelaa kakkosta, jossa pelit ovat olleet tiukkoja. Kuudesta pelistä on napattu myös yksi voitto.

Ikämiehissä kolme joukkuetta

Ikämiesjoukkueet ovat yleisesti ottaen olleet ihan kärkisijoilla futsalissa. Tällä futsal-kaudella edustaa Akaan futsal-osaamista kolme veteraanijoukkuetta. KKI-35 ykkösessä Akaa-Futsal on kuuden pelin jälkeen B-lohkon kakkosena. Lohkossa pelaa seitsemän joukkuetta.

TP-49 pelaa KKI-45-sarjan seitsemän joukkueen ykköstä ja KKI-50 neljän joukkueen ykköstä. Nelivitoset ovat nyt seitsemäntenä ja viisikymppiset kolmantena.

Lue myös:

Toijalan Pallon Niklas Varje oli lohkonsa maalikuningas – jalkapallojuniori osui maaliin 52 kertaa