VIISI TÄHTEÄ: Vahvalla intuitiollaan työskentelevät näyttelijät tekevät Seinäjoen Kaupunginteatterin Komisario Palmun erehdyksestä ainutlaatuisen dekkarikomedian – toteutus on kiitettävän lojaali Mika Waltarin luomalle epookille

Pekka Hänninen tekee Bruno Rygseckin roolin Seinäjoen Kaupunginteatterin Komisario Palmun erehdyksessä. Hänninen huolehtii näytelmän kihelmöivästä kauhugalleriasta. Tässä roolihahmossa on luonnetta ja potkua. (Kuva: Jukka KontkanenPalmu-ohjauksien virtuoosi Panu Raipia on ladannut Seinäjoen Kaupunginteatterin Komisario Palmun erehdys -dekkarikomedian tekijöihin sellaisen energian ja puhdin, että lauantaina ensi-iltansa saaneesta näytelmästä tulee huippusuosittu esitys. Kekseliäs Raipia todistaa intohimoisella ohjauksellaan, että Mika Waltarin luoma poliisikolmikko kestää aikaa. Toteutus marssittaa näyttämölle 15 näyttelijää, jotka kaikki puhkuvat tekemisen intoa. Kokonaisuuden kruunaa Kati Lampun suorastaan nero lavastus. Katsojat pääsevät aikamatkalle 1940-luvun Helsinkiin. Epookkia lujittavat puvut ja kampaukset.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.