Topalle kotivoittoja futsalissa – Kapteeni Jesse Järvi heilutti tahtipuikkoa sarjakakkosta vastaan

Toijalan Pallo-49:n joukkueet futsalin kakkosessa ja vitosessa ottivat kotivoitot viikolla 51.

Toijalan Pallo-49 sai lauantaina 21. joulukuuta vastaansa Toijalan Monitoimihallilla sarjakakkosen AC Estudiantesin. Tässä Länsi-alueen kakkosen lohkossa B päädyttiin vauhdikkaan ja tiukan kamppailun jälkeen kotijoukkueen 5–4 (3–4) -voittoon.

Avausjakso mentiin hivenen ACE:n tahtiin. Kotijoukkue otti alkuun 2–0-johdon ja johti vielä vajaa minuutti ennen jakson päätöstä 3–2. Vieraat tekivät kuitenkin 25 sekunnissa kaksi osumaa. Näin taukojohto heille 3–4.

Topa oli lauantaina sitkeä ja yhtenäinen, mikä toi toisen pelijakson voiton 2–0 ja tärkeät kolme pinnaa. Kotijoukkueen kapteeni Jesse Järvi teki kolme maalia, joista tärkein oli voittomaali 5–4:ään. Muut Topan maalintekijät olivat Jukka-Pekka Jyrämö sekä Teppo Tenkanen.

Sarja on nyt puolivälissä, ja sitä johtaa Vehmaisten Urheilijat, jolla on yhdeksästä ottelusta 24 pistettä. Kymmenen joukkueen lohkossa Topa on kahdeksantena. Joukkueen pistemäärä on 12.

Topan sarjaottelut jatkuvat sunnuntaina 5. tammikuuta 2020 vierasottelulla Nokian Palloseuraa vastaan.

Topan Jesse Järvi teki kolme maalia, joista tärkein oli voittomaali 5–4:ään pelissä ACE:ta vastaan. Arkistokuva Jukka Koskinen

Sunnuntaina voittovuorossa oli TP-49/Veikot

Sunnuntaina 22. joulukuuta Monarin parkettia hinkkasivat Toijalan Pallo-49/Veikot vastustajanaan valkeakoskelainen WFT/SorPa. Sarjataso oli Palloliiton Länsi-alueen vitosen B-lohko.

Sarjassa kotijoukkue TP-49/Veikot on pärjännyt toistaiseksi hyvin. Nyt tuli tasaisessa ottelussa 5–3-voitto, joka piti joukkueen edelleen lohkon kolmantena.

Topan naisilla kaksi pistettä

Länsi-alueen naisten kakkosen B-lohkossa Toijalan Pallo-49:n joukkue oli peliareenalla sunnuntaina 22. joulukuuta. Pirkkalassa kohdattiin ensin Pirkkalan Jalkapalloklubi. Tasatulokseen 2–2 päättyneessä ottelussa maalit Topalle tekivät Essi Jokinen ja Hanna Heikkilä.

Toinen peli oli Sääksjärven Loiske/naiset -joukkuetta vastaan. Loiske hallitsi peliä vieden avausjakson 3–0. Loiskeelle maalein 2–1 päättyneellä toisella jaksolla Topalle maalasi Milla Jokinen.

Topa on sarjan neljässä pelissään ottanut kaksi pistettä.