WFT ohitti Topan futsalin kakkosessa

Futsalin Länsi-alueen kakkosen lohko B:ssä käytiin tasainen kamppailu Toijalan Monitoimihallilla. Sunnuntaina 24. marraskuuta pisteistä väänsivät Toijalan Pallo-49 ja valkeakoskelainen WFT. Vieraat olivat lopulta maalein 4–5 (3–4) parempia.

Vieraat olivat hivenen terävämpiä avausjaksolla. Pelikellon näyttäessä aikaa 6.23, syntyi 0–1-vierasjohto, eikä mennyt kuin kahdeksan sekuntia, kun oltiin 0–2-lukemissa.

Topan herättyä peli tasoittui taukonumeroihin 3–4. Pelin hallinta toisella jaksolla siirtyi Topalle. Kova paine ei kuitenkaan tuottanut yhtä maalia enempää. Tolpat kolisivat kuitenkin usein, eli olisi tarvittu pientä tuuria ja tarkkuutta, jotta pisteet olisivat jääneet Akaaseen.

Voitolla vieraat nousivat sarjataulukossa pisteellä ohi kotijoukkueen. Kärkijoukkueena jatkaa Vehmaisten Urheilijat, jolla on viisi ottelua ja viisi voittoa. Topan pistemiehet sunnuntaina olivat Jirka Järvi 1+1, Teppo Tenkanen 1+1, Janne Hevonoja 1+0, Ere Salmi 1+0 ja JukkaPekka Jyrämö 0+2.

Topa kohtaa FenixFT:n lauantaina 30. marraskuuta Kauppi Sport Centerissä.

TP-49/Veikot tasapeliin

Futsalin Länsi-alueen vitosen lohkossa B yhdistelmäjoukkue Toijalan Pallo-49/Veikot otti pisteen kauden toisessa sarjapelissään. Joukkue kohtasi 24.11. Toijalan Monitoimihallilla Pirkkalan Jalkapalloklubin kolmosjoukkueen.

Tasaisen kamppailun ratkaisu tuli pilkulta pelikellon näyttäessä jo täyttä aikaa. Robert Mattila latasi rankkarista 5–5:een. TP-49/Veikot on kahdesta pelistä ottanut neljä pistettä.

Lauantaina 30. marraskuuta kello 13.45 TP-49/Veikot kohtaa Urjalan Palloseuran Urjalan yhtenäiskoululla.

Yhdistelmäjoukkue TP-49/Veikot on kahden pelin jälkeen tappioitta. Joukkue pelaa Länsi-alueen vitosta, B-lohkossa. Takarivissä vasemmalta joukkueenjohtaja Marko Ahlman, Olli Nieminen, Valtteri Ahlman, Miko Jamrozinski, Robert Mattila, Eeli Jokinen, Jerry Inomaa ja valmentaja Tommi Nieminen. Eturivissä vasemmalta Aukusti Lehtonen, Phalakon Khrueabkhontho, kapteeni Eetu Koskinen, Eeti Rantanen ja Niko Mustonen. Kuva Jukka Koskinen.